På en lang søndag

24 Jan

Er det Sørlandschips med tandoorismak og dip til kveldsmat. Dette heller usunne valget falt jeg på fordi jeg hadde dårlig tid før jeg skulle legge meg, og måtte bruke all den tiden jeg hadde til å lage opplæringsdokumenter til opplæring av medarbeidere på Kvarteret. I’m very busy and important (tidlig opp skulle jeg også!)

Men jeg hadde tid til å lese kjærlighetsbrevet jeg fikk i posten, fordi det var så kort, konsist og gikk rett på sak!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: