Hvitløksrømme

19 aug

Dette er go-to-dressingen min når alt annet svikter meg. Den passer til alt som er sterkt, i wraps,  som dip til chips og selvsagt i salat. Jeg har smakt meg frem til oppskriften ved å spise alt på menyen på Kvarteret.

Kjøkkensjefens Hvitløksrømme

  • En boks lettrømme
  • 2 fedd hvitløk, revet
  • 1 ss gressløk (fersk eller tørket)
  • Salt
  • Pepper

Bland alt sammen i boksen og smak til med salt og pepper. Den smaker alleraller best om den får stå i kjøleskapet i noen timer, men det er ikke nødvendig, for den er god uansett!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: