Provencalske Grønnsaker

15 Oct

En klar tilbehørsfavoritt der man som regel tager det man haver. Denne gangen har jeg gått for:

  • Rødløk
  • Aubergine
  • Squash
  • Cherrytomater
  • Paprika
Bland alt i en ildfast form sammen med provencekrydder, salt, pepper og en klunk olivenolje. Stek på 200 grader i 30 min. Tada tilbehør!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: